•  7 Kasım 2019 Perşembe

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı (GÜNCEL PROGRAM) ektedir. Sınavlar 09 -17 Kasım 2019 tarihleri arasındadır.

Sınav programındaki olası değişikliklerin takip edilmesi ve sınavlardan önce programın bir kez daha gözden geçirilmesi önemle duyurulur.

Sınavlardan önce tüm öğrencilerin Fakülte web sayfası "formlar" linkindeki Sınavda Uyulacak Kurallar dosyasını okumaları önemle rica olunur.

Mazeret sınavına girecek öğrenciler mazeret belgelerini, mazeretlerinin bitiminden itibaren en geç bir hafta içinde ilgili bölüm sekreterliklerine başvuru dilekçesi (Fakülte web sayfasının Formlar linkinden edinilecektir) ile birlikte sunmak zorundadır.

Mazeretleri yerinde bulunan öğrencilere ilgili yönetim kurulu kararı ile mazeret sınav hakkı verilir.

Ara sınav dışındaki sınavlarda mazeret kabul edilemez. Mazereti olan bir öğrenci ara sınavlara giremez, girse dahi aldığı not iptal edilerek o ders için açılan mazeret sınavına katılır.

Bu sınavdan aldığı not ara sınav notu olarak kabul edilir. Mazeret sınavı için ikinci bir mazeret sınav hakkı verilmez.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı (GÜNCEL PROGRAM)

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - 60150 - TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.