2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 18. Mezuniyet Töreni

•  11 Mayıs 2019 Cumartesi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 18. Dönem mezuniyet töreni 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Fakültemizin akademisyenleri ve idari personeli, mezunlarımız ve onların kıymetli ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Törende, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet ÖZKİRAZ ve Fakülte Birincisi Maliye Bölümü öğrencisi Rukiye MUMCU konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı ve tüm gün sürecek olan bölüm mezuniyetlerine geçildi.

Törene katılan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ’ a,  tüm İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personeline, kıymetli mezunlarımıza ve onların değerli ailelerine teşekkür ederiz.

Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dileriz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - 60150 - TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.