Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

8 Mart 2018 Perşembe - 2017-2018 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı (GÜNCELLENMİŞTİR)

Bahar Dönemi ara sınav programı ektedir. Sınavlar 24 Mart - 01 Nisan 2017 tarihleri arasındadır.

Sınav programındaki olası değişikliklerin takip edilmesi ve sınavlardan önce programın bir kez daha gözden geçirilmesi önemle duyurulur.

Sınavlardan önce tüm öğrencilerin Fakülte web sayfası "formlar" linkindeki Sınavda Uyulacak Kurallar dosyasını okumaları önemle rica olunur.Fakülte yönetimince izin verilen durumlar haricinde, Normal Öğretim ve İkinci Öğretim öğrencileri kendi sınav programlarında ilan edilen saatlerde sınava girmek zorundadır.

Mazeret sınavına girecek öğrenciler mazeret belgelerini, mazeretlerinin bitiminden itibaren en geç bir hafta içinde ilgili bölüm sekreterliklerine (Fakülte web sayfasının Formlar linkinden edinecekleri) başvuru dilekçesi ile birlikte sunmak zorundadır. Mazeretleri yerinde bulunan öğrencilere ilgili yönetim kurulu kararı ile mazeret sınav hakkı verilir. Ara sınav dışındaki sınavlarda mazeret kabul edilemez. Mazereti olan bir öğrenci ara sınavlara giremez, girse dahi aldığı not iptal edilerek o ders için açılan mazeret sınavına katılır. Bu sınavdan aldığı not ara sınav notu olarak kabul edilir. Mazeret sınavı için ikinci bir mazeret sınav hakkı verilmez."

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.