Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

9 Haziran 2017 Cuma - Kulüpler Yıl Sonu Veda Çayı Yapıldı

Fakültemizde faaliyetlerini yürüten İşletme ve Ekonomi Kulübü İle Bilinçli Gençler Kulübü 08/06/2017 tarihinde bir veda çayı düzenlemişlerdir. Programı düzenleyen başta kulüp başkanları;

Nurbanu SEÇGİN´e (İşletme ve Ekonomi Kulubü Başkanı)

Fikriye TOMBULEFE´ye (Bilinçli Gençler Kulübü Başkanı) ve yönetimlerine teşekküre ederiz. Kulüplere büyük emeği geçen Kulüpler Koordinatörümüz Sayın Doç.Dr. Süleyman Serdar KARACA´ya bizleri böyle güzel etkinliklerde bir araya getirdikleri için ayrıca teşekkür ederiz. Programa katılımları ile bizleri mutlu eden Dekan Vekilimiz Sayın Prof.Dr. Salih BARIŞIK, Prof.Dr. Fatih Coşkun ERTAŞ, Prof. Dr. Çetin BEKTAŞ, Dekan Yardımcımız Yrd.Doç.Dr. Türker ŞİMŞEK, Doç.DR. İsmet TÜRKMEN, Dr. Yunus Emre TEKİNSOY, Fakülte Sekreterimiz Asım YAZAR ve SBD Reklam Sahibi Selim BURAK Demir ve Eşine çok teşekkür ederiz.